O NAMA

 

Fabrika amortizera team” – Beograd je preduzeće osnovano septembra 2006. godine. Osnovala ga je grupa ljudi, ranijih radnika “Fabrike amortizera” u Prištini koji su se nakon proterivanja sa Kosova 1999. godine obreli u Beogradu i okolini.

Ta grupa, sačinjena od nekoliko mašinskih inžinjera, tehnologa kao i iskusnih reglera i radnika uz podršku kolega iz ekonomske i pravne oblasti odlučila je još početkom 2001. godine da krene u osmišljavanje programa za proizvodnju amortizera na teritoriji Beograda. Kako je sva nekadašnja tehnička dokumentacija ostala u Prištini pokušalo se da se od zaborava otrgne i sačuva znanje sticano ranijim radom koje je tada bilo samo na nivou sećanja. Počelo se sa formiranjem nove dokumentacije i stvaranjem uslova za pokretanje proizvodnje na novom prostoru i u novim uslovima. Na početku je formirana dokumentacija, napravljeni kontakti sa proizvodjačima materijala i delova kao i potencijalnim kupcima frikcionih amortizera, proizvoda čiji je pocetak proizvodnje najlakše mogao biti pokrenut. Vremenom program je proširen na hidrauličke amortizere autobuskog, teretnog drumskog i šinskog prevoza, jednocevne hidrauličke amortizere (u poljoprivrednoj industriji, za traktora) kao i gasne opruge čija se primena kreće od automobilske industrije, industrije poljoprivrednih mašina pa do industrije nameštaja.

Nakon nekoliko godina predanog rada stvoren je zaokružen program za proizvodnju širokog spektra amortizera (nekoliko stotina različitih tipova amotizera) sa konstruktivnim i tehnološkim rešenjima prilagodjenim trenutnoj situaciji i zahtevima tržišta, koji omogućava proizvodnju kvalitetnih proizvoda po konkurentnim cenama kako za domaće tako i za inostrano tržište. Upravo visok kvalitet proizvoda uz pristupačnu cenu uz, od prvog dana proklamovan stav firme da je ispunjenje svakog zahtev kupca naš prioritet, doprineli su sve većoj zastupljenosti naših proizvoda kako na domaćem tako i na tržištu regiona. Potrebe domaćih firmi kao što su “FAP” - Priboj, ”Ikarbus” - Beograd, ”IMT” - Beograd, ”Goša” - Smederevska Palanka, kao i potrebe remontnih zavoda i saobraćajnih preduzeća su potpuno pokrivene proizvodima iz proizvodnog asortimana “Fabrike amortizera team” – Beograd. U izvozu proizvoda najzastupljenija su tržišta bivših YU republika i Rusije.

Pocetna strana
 
 
 
 

Pocetna strana O nama Proizvodnja Kontakti Pretraživanje asortimana
They want to wear classical watches like Omega, replica watches sale. but do not want to pay their costs. There is an option for them in the form of Swiss replica watches. These replica watches sale are available for most of the leading brands, hence you should not be surprised if you find rolex replica like fake Omega Swiss watch and fake Rolex Swiss watch on the net. I know that these people will start cribbing about the quality of the breitling replica sale They can be rest assured that there is no need of them to get paranoid. Most of these rolex replica sale are some of the best quality timekeepers and they are assembled using the best Swiss movements available. Before one wonders how can these replica watches uk be available for such cheap rates, they need to understand one thing that is different between the original and the Swiss replica watches.